Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

  • Nowy

Słownik restauracyjny

4,00 zł
Brutto
Ilość

Książka stanowi próbę ułożenia uniwersalnego przyjaciela smakosza. Hasła dotyczące wyłącznie gastronomii podane są w aż ośmiu wersjach językowych na raz i ułożono je tak, aby korzystać z niej mogły osoby z wszystkich tych obszarów językowych. Książkę podzielono na działy tematyczne, m.in: Pieczywo; Dodatki; Typy dań; Sposoby przyrządzania; Części zwierzęcia; Wędliny, Potrawy nabiałowe; Zupy, Ryby, Owoce morza, Przystawki, Warzywa, Desery, Owoce, Napoje; Alkohole; Zwroty grzecznościowe, Obsługa, itd..
 
Vocatio 2000, ISBN: 8371461623, 200x130, 288 s., oprawa miękka


Vocatio
21320